Ons bedrijf

Petra van de Laar opende de deuren van haar eerste gespecialiseerde haarwerkstudio in 2002. Zelf zit Petra al meer dan 35 jaar in het vak en won vele prijzen en onderscheidingen. Als deelnemer van de Nederlandse Equipe kwam Petra via de wedstrijden in aanraking met haarwerken en haaraanvullingen. Naast het aanmeten, modelleren en stylen van haarwerken en haarstukken leerde Petra deze ook te knopen en te vervaardigen. Ze besloot zich hierop te gaan specialiseren met haar team in haar eigen atelier. Na het winnen van de Rotterdamse Ondernemersprijs 2002 is zij zich met haar team volledig gaan toeleggen op het maken en aanmeten van prachtige haarwerken in haar gespecialiseeerde haarwerkstudio.

Petra’s teamleden hebben allen jarenlange ervaring in het kappersvak. Vervolgens zijn zij opgeleid tot gecertificeerde haarwerkers. Ze zijn gespecialiseerd in het maken van mallen, het toepassen van verschillende knooptechnieken en het aanmeten en in model brengen van alle soorten haarwerken, haarstukken, semiprotheses, extensions en hairweaving.

Haarwerkstudio Petra van de Laar heeft een uitstekende reputatie. U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning! In de sfeervolle studio toont de haarwerkspecialist u haarwerken in diverse uitvoeringen, kleuren en lengtes. U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. De studio is uitgerust met aparte paskamers voor ultieme privacy. U kunt in alle rust bepalen welk type haarwerk het beste bij u past.

ew_HS_Lounge_2Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken heeft Haarwerkstudio van de Laar ambulante haarwerkspecialisten die met hun mobiele haarwerkstudio bij u langs komen. Een bezoek van deze haarwerkspecialisten is onderdeel van onze service. Het is vrijblijvend en geheel gratis.

Haarwerkstudio Petra van de Laar heeft een samenwerkingsverband  met: 

AderansBeneluxrivas-logo logo OOKlogopuikankokopieLogo_Helianthus_def_png